Τα νέα μας

28
Απρ

Δωρεά 160 βιβλίων από την κ. Κασσιανή Ρόβα

Η Πρόεδρος, Ευαγγελία Λαγού, και το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να απευθύνουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την κ. Κασσιανή Ρόβα, η οποία δώρισε 160 βιβλία, κυρίως λογοτεχνικά, στη δανειστική βιβλιοθήκη, που στεγάζεται στην Αίθουσα Κάτω Από την Πλατεία, στο κέντρο του χωριού.
Η αξιέπαινη κίνησή της αυτή αποτελεί μια ουσιαστική συνεισφορά και συμβάλλει στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης με νέους αξιόλογους τίτλους. Παράλληλα αποτελεί ξεχωριστή πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς και μήνυμα ελπίδας, μιας και αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμη συνάνθρωποί μας που νοιάζονται για το κοινό καλό, χωρίς κανένα ίδιον όφελος, αλλά επειδή διακατέχονται από αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Ρόβα δεν κατάγεται από την Κυψέλη αλλά από τη Θράκη, παντρεύτηκε τον Βασίλειο Δ. Ρόβα και δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε μια πράξη προσφοράς προς το χωριό μας, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα για άλλη μια φορά την αγάπη της γι’ αυτό.
Την ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγενική και γενναιόδωρη πράξη της!
Αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προσφοράς και μακάρι να βρεθούν και άλλοι μιμητές της και τέτοιες ενέργειες να πληθύνουν στο άμεσο μέλλον!
Το Δ.Σ.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...