Διαμονή

Ξενώνες

Πού θα μείνετε

Στην Κυψέλη  μπορείτε να μείνετε στον εκπληκτικό ΞΕΝΩΝΑ ΚΥΨΕΛΗ. Επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα ή στείλτε email για περισσότερες πληροφορίες.

  • ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΥΨΕΛΗ, Παπαϊωάννου Παντελής 26850 71100, 6972716868 (url: http://www.xenonaskypseli.gr), email: info@xenonaskypseli.gr.

Εάν επισκεφτείτε το χωριό τις ημέρες του Αυγούστου θα το δείτε γεμάτο κόσμο που έρχεται να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει, ν’ απολαύσει τη φύση και να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις και στα παραδοσιακά πανηγύρια. Αν όμως επιθυμείτε πιο ήσυχες διακοπές οι καλύτερες εποχές είναι το φθινόπωρο και αργά την άνοιξη. Η φύση εκείνες τις εποχές βρίσκεται στις καλύτερες στιγμές της.

Φαγητό

Γευστικές απολαύσεις

Την Κυψέλη επισκέπτονται κάτοικοι των γύρω χωριών για να δοκιμάσουν το καλό φαγητό και το δυνατό τσίπουρο κάτω από τα μεγάλα πλατάνια της πλατείας, στα παραδοσιακά καφενεδάκια-ταβέρνες των:
• Καραμπούλα Γιώργου, 26850 71467
• Παπαϊωάννου Κώστα, 26850 71384
• Παππά Βασίλη, 26850 71375
• Πουρναρά Δημήτρη, 26850 71745
Όσοι θεωρείτε τον εαυτό σας ειδήμονα στη δηλωτή θα έχετε την ευκαιρία για ένα τεστ αντοχής με τους πρωταθλητές του χωριού. Κάθε καλοκαίρι, με αφορμή το πανηγύρι του Πατροκοσμά σε ειδικούς αγώνες δηλωτής αναδεικνύεται ο πρωταθλητής του χωριού.

Για τους υπόλοιπους, που δεν έλκονται από τις σειρήνες του καφενείου, δίνεται η ευκαιρία για μικρές εξορμήσεις με τα πόδια σε όμορφες περιοχές του χωριού.

Επισκεφτείτε τον Αγ. Παντελεήμονα που λειτουργούσε νερόμυλος του χωριού και το ποτάμι Γκούρα, όπως το λένε οι ντόπιοι.

Ακόμη σε μικρή απόσταση από την πλατεία υπάρχει το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Ζωής του Παντελή Καραλή που αξίζει σίγουρα να επισκεφτείτε.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...