Τα νέα μας

24
Απρ

Aνοιχτή Συνέλευση για την κατασκευή υδροηλεκτρικής μονάδας στην Γκούρα

Γνωστοποιούμε την ανακοίνωση του Προέδρου της Κοινότητας Κυψέλης, κ. Ευάγγελου Πλίτσα, για την ανοιχτή Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου 2023, στην πλατεία του χωριού, με θέμα την κατασκευή υδροηλεκτρικής μονάδας στην Γκούρα:
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συγχωριανούς μου, που συμμετείχαν στην ανοιχτή Συνέλευση, η οποία είχε ως θέμα συζήτησης την κατασκευή υδροηλεκτρικής μονάδας. Τέθηκαν θέματα προς συζήτηση για το συγκεκριμένο έργο, καθώς και αντιρρήσεις στην κατασκευή αυτής της μονάδας. Επίσης, προτάσεις έγιναν από τους κατοίκους της Κοινότητας, προς όφελος του χωριού.
Παρών ήταν ο Δήμαρχος κεντρικών Τζουμέρκων και ο υπεύθυνος της κατασκευαστικής εταιρείας ΝΑΝΚΟ.
Σύμφωνα με το διαδικαστικό της Συνέλευσης ορίστηκε ως πρόεδρος ο Κώστας Παπαδάς και Γραμματέας η Χρυσούλα Ζαρκαδούλα, τους οποίους ευχαριστώ πολύ που βοήθησαν στη διαδικασία.
Πάρθηκε απόφαση από το σύνολο των παρευρισκομένων για επανάληψη της Συνέλευσης (γράφτηκε στα πρακτικά) τον μήνα Αύγουστο, να μας προσκομίσουν από την εταιρεία μελέτες, όπως μελέτη στατικότητας του εδάφους και μελέτη περιβαντολογικής επίπτωσης.
Ως εκ τούτω δεν πάρθηκε απόφαση από την Συνέλευση για την κατασκευή ή όχι του συγκεκριμένου έργου, παρά μόνο η επανάληψη της Συνέλευσης…
Βαγγέλης Πλίτσας

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...