Τα νέα μας

19
Μάι

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά των προσφύγων του πολέμου της Ουκρανίας

Το Χαμόγελο του Παιδιού, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής κρίσης που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία, οργάνωσε πανελλαδική εκστρατεία – πρόσκληση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες προσφύγων.
H πρόσκληση αυτή ευαισθητοποίησε κάποιες συγχωριανές μας, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έτσι συγκέντρωσαν τρόφιμα, φάρμακα, προσωπικά είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, που πρόσφεραν οι συγχωριανοί μας.
Συγκεντρώθηκαν αρκετά (9 κούτες), όμως, μπορούσαμε και περισσότερα.
Αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” κι ένα θερμό “ευχαριστώ” σε όσους συγχωριανούς πρόσφεραν υλικά γι’ αυτό τον ιερό σκοπό, στις συγχωριανές μας, οι οποίες ανέλαβαν να υλοποιήσουν τη δράση, που για άλλη μια φορά απέδειξαν τη διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, που διαθέτουν, καθώς και στο ΚΤΕΛ Άρτας, το οποίο μετέφερε χωρίς αμοιβή τα υλικά στον χώρο συγκέντρωσης, στο παράρτημα του Χαμόγελου του Παιδιού, στην Πάτρα.
Τέτοιες ανιδιοτελείς εθελοντικές δράσεις αποδεικνύουν την ευαισθησία μας και γεννούν την ελπίδα για το μέλλον και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν και συνέχεια, με περισσότερη, μάλιστα, ένταση!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...