Τα νέα μας

12
Απρ

Προσφορά 5.000 $ στον Σύλλογο από τον κ. Ελευθέριο Λαγό

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να απευθύνουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον κ. Ελευθέριο Λαγό, ο οποίος πρόσφερε, για άλλη μια φορά, στον Σύλλογο 5.000 $, για τις λειτουργικές του ανάγκες.

Η ιδιαίτερα σπουδαία και εξαιρετικά σημαντική κίνησή του αυτή αποτελεί μια ουσιαστική συνεισφορά, που ενδυναμώνει τη δυναμική των προσπαθειών μας και μας γεμίζει με συναισθήματα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον, γιατί με τέτοιες ενέργειες αισθανόμαστε ότι υπάρχουν ακόμη συνάνθρωποί μας που νοιάζονται για το κοινό καλό και το αποδεικνύουν έμπρακτα κάθε φορά, χωρίς κανένα ίδιον όφελος, αλλά επειδή διακατέχονται από αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λαγός, που είναι θείος της Προέδρου του Συλλόγου Ευαγγελίας Λαγού, είναι κατά το ήμισυ Κυψελιώτης (ο πατέρας του ήταν από την Αβαρίτσα και η μητέρα του, Ευαγγελή Κ. Καραμπούλα, από το χωριό μας), παντρεύτηκε την κόρη τού Δημητρίου (Δήμου) Ρόβα, Βασιλική, και αγαπά το χωριό μας σαν γνήσιος Κυψελιώτης και ίσως και ακόμη περισσότερο και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα.

 

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς!

 

Αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προσφοράς και μακάρι να βρεθούν και άλλοι μιμητές του!

 

Το Δ.Σ.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...