05
Ιαν
Λειτουργία φαρμακείου στο χωριό μας
0 Comment
Ξεκίνησε σήμερα με πολλά όνειρα και ψηλούς στόχους, τη λειτουργία του το φαρμακείο του κ. Αιμίλιου Γούλα, που στεγάζεται στο κτήριο απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης.
Είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί φαρμακείο στο χωριό μας, μια επιχείρηση που έλειπε τόσο πολύ απ’ αυτό.
Πιστεύουμε ότι το νέο ξεκίνημα του κ. Αιμίλιου θα αποδειχτεί ευεργετικό για τον κάθε συγχωριανό μας και ιδιαίτερα τον ασθενή, ο οποίος θα έχει άμεση πρόσβαση στο φάρμακο, που απαιτείται για την ασθένειά του.
Επιπλέον, χρήσιμες θα είναι οι οδηγίες τού φαρμακοποιού προς τον ασθενή-πελάτη αλλά και η συμπαράστασή του σε περίπτωση ανάγκης.
Ευχόμαστε στον κ. Αιμίλιο καλή δύναμη και καλές δουλειές και η προσπάθειά του αυτή να αποβεί δημιουργική και αποδοτική και να αποδειχτεί επωφελής για το χωριό μας!