Τα νέα μας

06
Απρ

Κυκλοφορία νέου τεύχους (33ου) του περιοδικού μας

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (33ο) του περιοδικού μας με ενδιαφέροντα θέματα και πασχαλινή “γεύση” με τιςαναμνήσεις από το πάσχα στο χωριό, τα κάλαντα του Λαζάρου και το μοιρολόι της Παναγίας. Η λογοτεχνία έχει και αυτή τη θέση της με το υπέροχο κείμενο “ψίθυροι στην αστροφεγγιά”.
Οι μόνιμες στήλες (ιστορία, φωτο-διαδρομές στο χθες, νέα του χωριού και του Συλλόγου), όπως πάντα, θα σας ταξιδέψουν στον χρόνο, αλλά θα εστιάσουν και στο σήμερα.
Αξίζει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και να “μελετήσετε” τη φωτογραφία του εξωφύλλου (ενιαία εμπροσθόφυλλο και οπισθόφυλλο) του Δημητρίου Καραλή, χαρακτηριστική της φωτογραφικής του ματιάς, η οποία μας μεταφέρει στην κατάμεστη πλατεία του χωριού, στο μεσονύχτι της Ανάστασης του 1979 και απεικονίζει πολλούς αγαπημένους συγχωριανούς μας, εκ των οποίων η μεγάλη πλειοψηφία, δυστυχώς, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
Αφού σας ευχηθούμε καλή ανάγνωση και καλό Πάσχα, σας καλούμε να μας αποστείλετε κείμενά σας, που αναφέρονται στο παρόν, στο παρελθόν ή στο πώς επιθυμούμε και φανταζόμαστε το μέλλον του χωριού μας, για να δημοσιευτούν!
Τα περιμένουμε στο email: ikaramp1@gmail.com

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...