Τα νέα μας

18
Ιούν

Θεατρική Παράσταση

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, στις 8 μ.μ., θα παρουσιαστεί και στο χωριό μας, από την Ομάδα “γιαξεμπόρε”, η θεατρική παράσταση “Πέρασε ένας χρόνος, αναβιώνοντας το θεατρικό μπουλούκι στα Τζουμέρκα”.
Με φόντο τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα του 20ου αιώνα που σημάδεψαν τη χώρα, επτά άνθρωποι αφηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες και τα -πιο μικρά- γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή τους.
Καθώς οι φαινομενικά αυτόνομες αφηγήσεις μπλέκονται μεταξύ τους, οι ήρωες (αλλά και οι θεατές) έρχονται αντιμέτωποι με το βάρος των προσωπικών επιλογών.
Σκοπός αλλά και πρόκληση για την ομάδα ήταν να αναδείξει τα στοιχεία εκείνα που μπορεί να μας ενώνουν σε μια κοινή ρίζα πέρα από τον χώρο και τον χρόνο.
Η δράση αυτή πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και με την υποστήριξη των Δήμων Βόρειων Τζουμέρκων και Κεντρικών Τζουμέρκων.
Σκηνοθεσία: Ναταλία Στυλιανού
Παίζουν: Δήμητρα Δρακοπούλου, Δημήτρης Κακαβούλας, Ιάκωβος Μηνδρινός, Σεμίνα Πανηγυροπούλου, Θαλής Πολίτης, Θεοδόσης Σκαρβέλης και Ναταλία Στυλιανού
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σ’ αυτούς που φρόντισαν να παιχτεί η παράσταση και στο χωριό μας.
Τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν τον πολιτισμό και έχουν ιδιαίτερη αξία όταν παρουσιάζονται σε χώρους εκτός των τειχών της πρωτεύουσας και των αστικών κέντρων.
Πάντα τέτοια!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...