Τα νέα μας

19
Αυγ

Εκδήλωση για τα παιδιά με θέμα: “Η διατροφική αξία του μελιού και του μύρτιλου”

Μια ξεχωριστή και “γλυκειά”εμπειρία βίωσαν οι μικροί μας φίλοι, αλλά και οι μεγαλύτεροι, την Πέμπτη, 19/8/2021, στις 12 το μεσημέρι στην κατάμεστη πλατεία του χωριού, μέσα από την εκδήλωση: “Η διατροφική αξία του μελιού και του μύρτιλου”, που διοργάνωσαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι.
Ο Γιώργος Παπαϊωάννου (Τρύφωνας) με τον γλαφυρό του τρόπο ανέδειξε την αξία του μύρτιλου, ενώ οι μελισσοπαραγωγοί Στάθης Λιάκος και Οδυσσέας Αλπογιάννης μίλησαν διεξοδικά και παραστατικά για τη θαυμαστή κοινωνία των μελισσών και τα προϊόντα τους.
Τις εντυπώσεις έκλεψε η γυάλινη κυψέλη με τις μέλισσες, την οποία έφερε ο Χρήστος Αλπογιάννης, καθώς και τα σύνεργα του μελισσοκόμου.
Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στα παιδιά χυμός μύρτιλου και μέλι, τα οποία πρόσφεραν οι συγχωριανοί μας παραγωγοί.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Παύλος Δουλάμης και την αποφώνηση έκανε ο Πρόεδρος της ΤΚ Κυψέλης Βαγγέλης Πλίτσας.
Αξίζει εδώ να αναφέρουμε τους συγχωριανούς μας παραγωγούς των ντόπιων αγνών προϊόντων, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε απ’ αυτούς.
Παραγωγός μύρτιλου: Γιώργος Παπαϊωάννου (Τρύφωνας)
Παραγωγοί μελιού: Βαγγέλης Αγγέλης, Οδυσσέας Αλπογιάννης, Νίκος Καραλής, Στάθης Λιάκος, Νίκος Ντζιαδήμας και Γιώργος Παπαϊωάννου (Τρύφωνας)
Παραγωγοί μελιού μικροτέρων ποσοτήτων: Γιώργος Πουρναράς, Γιώργος Σιόντης και Κώστας Σκανδάλης.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...