Τα νέα μας

25
Ιούν

Θεατρική παράσταση-δράση

Με τη μορφή ενός σύγχρονου μπουλουκιού, η ομάδα “γιαξεμπόρε” εμφανίστηκε απόψε στην πλατεία του χωριού μας, παρουσιάζοντας την εκπληκτική θεατρική παράσταση – δράση: “Πέρασε ένας χρόνος, αναβιώνοντας το θεατρικό μπουλούκι στα Τζουμέρκα”.
Τυχεροί οι αρκετοί συγχωριανοί μας, αλλά και οι κάτοικοι των γύρω χωριών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και παρακολούθησαν τη δράση, απόλαυσαν τις συνταρακτικές ερμηνείες των ηθοποιών και εισέπραξαν τα διαχρονικά μηνύματα της παράστασης. Ήταν μια βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χρήστος Χασιάκος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Τζουμάκας, το μέλος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Σκαλτσογιάννης, ο Πρόεδρος της ΤΚ Κυψέλης κ. Ευάγγελος Πλίτσας, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χαρά Βρατσίστα, η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Αλεξάνδρα Μπόμπολη και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανεμορράχης κ. Βάσω Κολιούλη.
Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και με την υποστήριξη των Δήμων Βόρειων Τζουμέρκων και Κεντρικών Τζουμέρκων.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, που επέλεξε και το χωριό μας για την παρουσίαση της δράσης.
Τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν τον πολιτισμό και έχουν ιδιαίτερη αξία όταν παρουσιάζονται σε χώρους εκτός των τειχών της πρωτεύουσας και των αστικών κέντρων.
Μακάρι να υπάρξει συνέχεια και πολιτιστικές πινελιές να χρωματίζουν μόνιμα τα καλοκαίρια στα Τζουμέρκα, μιας και ο πολιτισμός έχει σημαντική θέση και αξία στη ζωή μας και είναι ο δρόμος για να δούμε τη ζωή “αλλιώς”.
Φωτογραφίες: Ευαγγελία Παπαϊωάννου

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...